Skype

Met Skype kan je gratis chatten en (video)bellen naar anderen, waar ze zich ook bevinden. Handig dus wanneer je met iemand of met meerdere mensen moet samenwerken, zeker als je verspreid over verschillende plekken werkt.

Sollicitatie
Steeds vaker wordt Skype ook gebruikt voor sollicitaties. Dat scheelt natuurlijk flink in je reistijd, maar solliciteren in een videogesprek voelt wel heel anders dan wanneer je recht tegenover je nieuwe baas zit. Heb jij een Skype sollicitatie voor de boeg, lees dan eens de tips van www.kombijconnectica.nl en www.intermediair.nl.

Het Nieuwe Werken
In ”Het Nieuwe Werken” wordt ook veel gebruik gemaakt van Skype. Bij Het Nieuwe Werken hebben de medewerkers geen vast bureau meer en zijn ze vaker thuis of op locatie aan het werk. Vaste telefoonnummers zijn dan achterhaald en voor vergaderingen kan je minder makkelijk even samen rond de tafel gaan zitten. Met Skype kan toch iedereen toch de vergadering kan bijwonen. Tips over het vergaderen met Skype kan je op www.aandachtvooriedereen.nl vinden.

Het is dus handig als jij al goed met Skype overweg kan, download Skype en probeer het uit.

Heb jij nog goede Skype-tips? Deel ze dan hieronder!

Gerelateerd

Home
Vacatures
On the road
Check onze
Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.

Skype
Microsoft OneDrive

Reacties

Reageren

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen gebruik om een persoonlijk reactie te sturen.