Persoonlijke ontwikkeling

Je staat aan de start van je loopbaan, diploma op zak en klaar om te gaan, maar ben jij van plan om de komende 45 jaar hetzelfde werk op precies dezelfde manier te blijven doen? Als je jezelf blijft ontwikkelen kom je het snelste vooruit – en blijft werken ook leuk. Nou komt ontwikkeling natuurlijk niet uit de lucht vallen, dus wij helpen jou met de juiste tools om het beste uit jezelf te halen.

Met MOOC’S is het mogelijk om gratis een online cursus te volgen. Er zijn enorm veel MOOC’S met allerlei verschillende soorten onderwerpen. We hebben er een aantal geselecteerd, maar kijk vooral verder op de platformen die de MOOC’S aanbieden.

Snel tekst lezen kan altijd van pas komen en daarom kan je nu met Spreeder trainen om een hoger leestempo aan te houden. Plak een stukje tekst in Spreeder en train jezelf naar een hogere leessnelheid!

Met Icademy - Perspektief krijg je toegang tot meer dan 25 to the point vakgerichte online opleidingen en 300 trainingen. Perspektief biedt jonge werkzoekenden de kans om gratis àlle opleidingen en trainingen van Icademy te volgen. Klik op de tegel en zie wat Icademy voor jou kan betekenen!

Wat wil jij nog graag leren en hoe ga je dat aanpakken? Laat het hieronder weten!

Gerelateerd

Toolbox
Vacatures
On the road
Check onze
Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.

Speed Reading
MOOC's
Microsoft YouthSpark
Toolbox
Icademy

Reacties

Reageren

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen gebruik om een persoonlijk reactie te sturen.