Kennis is macht

Hallo, mijn naam is Manuel en ik ben 22 jaar oud.

Op dit moment ben ik zoek naar een naar een beroep die bij mij past. Ik ben bezig geweest mij in te schrijven voor meerdere opleidingen, maar waarom ging ik dan naar het Hete Pepers event in Rotterdam? Het antwoord? Vanwege de mogelijkheden.

Ik ben nu dan bezig met school, maar dat wil niet zeggen dat Hete Pepers mij niets te bieden heeft. Toen ik naar het Hete Pepers event ging was ik een beetje skeptisch, want de meeste dingen die daar aangeboden werden, waren voor mij al bekend. Toch bleef ik ruimdenkend en positief, want misschien kon ik daar iets nieuws leren en ik kreeg gelijk. Ik leerde over beroepen waarvan ik nog nooit van gehoord had, leerde methodes die ik niet kende, zoals gebruik maken van LinkedIn en ik leerde concepten om met een nieuwe perspectief te kijken naar mijn situatie. Tijdens de workshop 21st century skills ontdekte ik dat je door factoren te verwijderen een nieuw antwoord kan krijgen op je situatie. Bijvoorbeeld als geld geen rol zou spelen, wat voor soort werk zou ik dan willen doen? Ook ontdekte ik onontdekte kwaliteiten van mijzelf, die mij voorheen niet opvielen.

Je weet wat ze zeggen: ‘Kennis is macht’. Sinds het Hete Pepers event heb ik nieuwe ideeën opgedaan die ik nog voor mijzelf moet uitwerken. Ik heb connecties opgedaan met meerdere bedrijven voor als ik in de toekomst interesse heb en ik ben er sterker uitgekomen. Ik kan jullie niet dwingen om te gaan, maar als je kan gaan, probeer het, want een beslissing, een ontmoeting, een moment is alles wat nodig is om je leven volledig te veranderen.

 

Ontdekt de 21st century skills die Manuel heeft ontdekt: communicatie, netwerken

Gerelateerd

Blog
Vacatures
On the road
Check onze
Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.

Reacties

Reageren

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen gebruik om een persoonlijk reactie te sturen.