Your Lab

Omschrijving

Your Lab is een vierdaags ervaringsgericht programma waarin je inzicht krijgt in jouw unieke kwaliteiten. Hoe kun je die verfijnen en in de wereld zetten? 

Je ontwikkelt deze kwaliteiten om onder alle omstandigheden in verbinding te blijven met jezelf en met je omgeving zodat je stappen kunt nemen die er echt toe doen. Nu, in dit moment. En ieder moment weer opnieuw. Daar is aandachtigheid voor nodig. Vertrouwen en overgave. En moed.

Hoe de organisatie jou helpt

Je ontdekt en verfijnt je unieke krachten. Je onderzoekt je patronen op verschillende vlakken en doorziet ze. Je leert je intuïtie beter af te stemmen op anderen waardoor je sneller, adequater en daadkrachtiger in kunt spelen op de nieuwe ontwikkelingen. Zo vind je de baan die bij jou als mens past.

Wat ze aanbieden

Workshops met topspecialisten op verschillende vlakken. Soms in de vorm van sport, zoals aikido of yoga. En soms door stilte en rust, zoals een ademhalings of stilte sessie. 

Verder geven we het programma nog niet weg. Zo kan je zonder verwachtingen in ons programma stappen en de vier dagen volledig ervaren.