Young Ambition

Omschrijving

Young Ambition heeft passie voor jongeren en werk. Zowel jongeren die een studie moeten kiezen als jongeren die hun studie hebben afgerond maar nog geen geschikte baan kunnen vinden. Young Ambition werkt voornamelijk in de regio Utrecht.

Hoe de organisatie jou helpt

Young Ambition biedt jongeren de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en hun ambities verder te ontwikkelen. Hierdoor kunnen deze jongeren een beter gefundeerde studie- of beroepskeuze maken.Young Ambition inspireert en ondersteunt jong talent bij het zoeken van de juiste plek voor hun toekomst. Young Ambtion brengt werkzoekers met elkaar in contact zodat zij van elkaar kunnen leren en nieuwe energie krijgen.

Wat ze aanbieden

Voor studiekiezers heeft Young Ambition de volgende trajecten:

 • Individueel traject: Design Your Future
  Je start met het (beter) leren kennen van je talenten en ambities. Vervolgens ga je de praktijk in om te ontdekken of de gekozen richting iets voor jou is.
 • Studiekeuzecheck
  Heb je al een studie gekozen maar zou je nog een laatste check willen doen of het de juiste is? Loop met een Young Professional mee om dit te onderzoeken.
 • Coachingsgesprek studiekiezers
  Tijdens een persoonlijk gesprek ga je dieper in op de vragen wie jij bent, wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Voor werkzoekers heeft Young Ambition de volgende trajecten:

 • Tea&Talent at Work
  Een workshopmiddag waarin je leer om jezelf beter te profileren bij sollicitatieprocedures.
 • Coachingsgesprek werkzoekers
  Tijdens een persoonlijk gesprek ga je dieper in op de vragen wie jij bent, wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Naast de trajecten voor studiekiezers en werkzoekers werken wij ook graag samen met scholen en welzijnsinstellingen. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden voor samenwerking.