Young Up

Omschrijving

Young UP is een Rotterdamse organisatie die zich richt op de (talent)ontwikkeling van jongeren. Het motto van Young UP, "ontwikkeling door doen", staat hierbij symbool voor het gedachtegoed van de organisatie, namelijk jongeren die in de praktijk aan de slag gaan en zich ontwikkelen als persoon doordat zij werken aan projecten die zij interessant vinden. 

Hoe de organisatie jou helpt

Jouw Opstelling Voor Succes is een innovatief programma waarin jongeren op een unieke manier worden uitgedaagd om vanuit een voetbalperspectief na te denken over hoe zij kunnen scoren op de arbeidsmarkt. Het hoofddoel is om jongeren, vanuit een intrinsieke motivatie en op basis van hun voetbalpassie, te begeleiden naar een passende en duurzame school- en/of werksituatie. 

Wat ze aanbieden

Met Jouw Opstelling Voor Succes worden jongeren (constant) uitgedaagd om beter dan gemiddeld te zijn, uit te blinken en wordt de topsportmentaliteit van de jongeren naar boven gehaald. Het programma is erop gericht om jongeren het maximale uit zichzelf te laten halen. Jongeren worden voorbereid op en begeleid naar een toekomst met voldoende (arbeidsmarkt)perspectieven doordat zij op een unieke manier worden uitgedaagd om na te denken over hoe zij kunnen scoren in het leven.