Vrijdagmiddag Couscous

Omschrijving

Vanuit de Marokkaanse traditie wordt de vrijdagmiddag benut om, onder het genot van couscous, stil te staan bij maatschappelijke ontwikkelingen. Van oudsher een traditie waarin men elkaar inspireert en vanuit betrokkenheid een bijdrage levert aan de samenleving. Vanuit dit gedachtegoed brengen we de Vrijdagmiddag Couscous naar Nederland!.

Hoe de organisatie jou helpt

Tijdens vrijdagmiddag couscous staan de punten ontmoeten, verbinden, inspireren en motiveren centraal. Dus iedereen is gelijk ongeacht afkomst, geloof en/of beroep. Op deze dag verbinden wij jongeren met ondernemers om die dan elkaars talenten te ontdekken. Omdat het belangrijk is voor jongeren om te netwerken is deze bijeenkomst zeer geschikt om goede kansen te creëren voor de toekomst van deze jongeren.

Wat ze aanbieden

VMCC J&O slaat een brug tussen jongeren, bedrijfsleven en onderwijs. Bedrijfsleven, ondernemers en jongeren komen tijdens het event bij elkaar om elkaar te ontmoeten, verbinden, inspireren en motiveren en jongeren zo de kans te geven hun talenten te ontdekken en te benutten. Tijdens deze ontmoetingen maakt het niet uit of je een ondernemer of student bent, want iedereen is gelijk.