Upstarters

Omschrijving

Upstarters, jouw droomstart in de Domstad is een initiatief van JCI Utrecht (Junior Chamber  International). JCI is een non-profit organisatie voor jonge ondernemende en maatschappelijk betrokken professionals tussen de 18 en de 40 jaar. We zijn actieve burgers die zich samen en individueel inzetten voor de toekomst. JCI brengt alle beroepsgroepen en sectoren uit de maatschappij bij elkaar.

Hoe de organisatie jou helpt

Net als de Upstarters houden wij ons bezig met het ontwikkelen van vaardigheden, kennis en bewustzijn, zodat we goede beslissingen nemen en de bijhorende acties uitvoeren. Door onze maatschappelijke en sociale oriëntatie zijn wij continu op zoek naar gerichte oplossingen voor lokale zaken die het belang van de maatschappij, de wereld en de toekomst dienen. Uit dit gedachtegoed is Upstarters ontstaan.

Onze leden omarmen nieuwe ideeën, samenwerking en diversiteit en we hebben de passie en het lef om de uitdagingen van vandaag de dag te erkennen.

Wat ze aanbieden

  • Veel kennis, kunde en ervaring over ondernemerschap vanuit ons uitgebreide netwerk;
  • Een trainingsprogramma met gerichte trainingen omtrent ondernemerschap en met als resultaat: een businessplan;
  • Een jaar lang een vast contactpersoon voor alle mogelijke vragen of problemen waar je tijdens de start-up mee te maken krijgt.