Try Before You Get The Job!

Omschrijving

Try Before You Get The Job! is een platform voor jonge, hoogopgeleide baanzoekers die het optimale uit zichzelf willen halen. Werk je onder je niveau? Heb je geen idee welke kant je op wilt? Dan ben je hier aan het goede adres: ons doel is om jouw talent in beweging te houden.

Hoe de organisatie jou helpt

Try Before You Get The Job! organiseert festivals waar jij wordt geactiveerd, geïnspireerd, in contact wordt gebracht met andere ‘zoekenden’ en waar je nieuwe ideeën opdoet om je talent in beweging te houden. Het evenement gaat in op de stap vóór het solliciteren: weten wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, waardoor je op een slimme manier jóuw plaats op de arbeidsmarkt kunt veroveren.

Daarnaast vind je op www.trybeforeyougetthejob.nl uitdagende opdrachten van start-ups waar je aan de slag kunt om werkervaring, netwerk en inspiratie op te doen. Dus: zoek je uitdaging? Of zoek je inspiratie? Check onze events en uitdagende opdrachten op www.trybeforeyougetthejob.nl.

Wat ze aanbieden

Hulp nodig bij het opstarten van je toekomst? Kom op 28 november naar het Fok Solliciteren: Start Up Festival in Pakhuis De Zwijger Amsterdam! Zoek jouw weg op de arbeidsmarkt buiten de bestaande structuren en wordt ondernemender in het creëren van je eigen kansen. Volg ons om op de hoogte te blijven van alle informatie rondom het festival en tot 28 november!