Sollicitatiehulp

Omschrijving

Sollicitatiehulp.nl is een organisatie die zich inzet om jou zo goed mogelijk klaar te stormen voor de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Hierin richten wij ons speciaal op het creëren van een duidelijk en overtuigend beeld van jezelf in het sollicitatieproces. Dit doen wij door het geven van duidelijke tips en adviezen over je cv en je motivatiebrief, maar ook  door speciale coachingdagen en workshops te organiseren. Alles om ervoor te zorgen dat jij de grootste kans maakt om die droombaan te bemachtigen.

Hoe de organisatie jou helpt

Je cv en motivatiebrief zijn de eerste opstap om een baan te bemachtigen en recruiters zien elke dag vele van deze papieren verlengstukken voorbij komen. Het is daarom van groot belang dat jij ervoor zorgt dat deze stukken van goede kwaliteit zijn en ook nog eens opvallend en uniek zijn. Dit is een lastig proces en hierbij kan Sollicitatiehulp.nl jou heel goed helpen. Door de coaching op maat en de tips en adviezen van Sollicitatiehulp.nl zorgen we er samen voor dat jij effectiever solliciteert en daardoor sneller een baan vindt. 

 

 

Wat ze aanbieden

Sollicitatiehulp.nl biedt op maat advies over jouw persoonlijke cv en jouw motivatiebrief. Daarnaast zorgt Sollicitatiehulp.nl voor sollicitatietrainingstrajecten, speciale workshops en bieden wij je coaching in jouw sollicitatietraject.