NLworkxx

Omschrijving

NLworkXX is een organisatie voor jongeren en door jongeren. Missie is het aanpakken van de jeugdwerkloosheid. Dit doen we door kansen voor jongeren te vergroten op de arbeidsmarkt, in samenwerking met jongeren, gemeenten en het bedrijfsleven.

Hoe de organisatie jou helpt

NLworkXX is het jongerenbureau dat jongeren de kans biedt om relevante werkervaring op te doen, met als doel zich klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Wij zijn zelf werkloze jongeren en bestaan uit een ideale mix van midden- en hoogopgeleide jongeren. Van, voor en door jongeren is waar het om draait. In relatie tot de aanpak van de gemeente Zeist richten wij ons op het in beeld brengen van het aantal werkloze jongeren in Zeist en hen een steun in de rug te bieden om werk te vinden. Uit ervaring blijkt dat deze aanpak een sterke aanpak is om jongeren te helpen. Iedere gedreven, enthousiaste en ondernemende jongere kan zich aansluiten bij het NLworkXX team. Wij zetten ons in om leeftijdsgenoten op weg te helpen.

 

Wat ze aanbieden

VAN NET-WERK NAAR ECHT-WERK
Onderzoek wijst uit dat 75% van de werkzoekenden aan een baan komt door middel van het eigen netwerk. Naar aanleiding van dit gegeven is NLworkXX een netwerk op gaan zetten. Binnen dit netwerk opereren jongeren, gemeenten en ondernemers. Wij zijn van mening dat het vormen van een netwerk kansen creëert, samen sta je sterk! In dit netwerk kun jij je profileren. Dit doe je onder andere door deel te nemen aan onze bijeenkomsten en evenementen.
Naast het deelnemen aan bijeenkomsten, kun je het NLworkXX team komen versterken.

Hiermee houd jij je kennis en vaardigheden up-to-date en kan je werkervaring en de nodige referenties opbouwen. Zo ben je gegarandeerd fit voor de arbeidsmarkt en komen er geen onnodige gaten in je CV.

Wil je meewerken in het NLworkXX team en je inzetten voor de aanpak van jeugdwerkloosheid, stuur dan je CV en motivatie naar info@nlworkxx.nl. Ieder vakgebied is welkom, we streven naar diversiteit binnen ons team en kunnen alle hulp gebruiken voor het zoeken naar creatieve oplossingen.

EIGEN ONDERNEMING
Altijd al gedroomd van een eigen onderneming, maar heb je moeite om dit concreet te maken? NLworkXX helpt je! Wanneer jij een idee hebt voor het starten van een onderneming, bieden wij de mogelijk om dit bij NLworkXX verder uit te werken tot een succes.

Je wordt bijgestaan door een team van professionals die je helpen bij het maken van een mini ondernemingsplan en je kunt je aansluiten bij de NLworkXX coöperatie binnen jouw branche. Heb je een business idee, stuur je idee plus CV op naarinfo@nlworkxx.nl en kom langs voor een gesprek.

PERSONAL BRANDING
Er worden gratis professionele masterclasses georganiseerd. Experts geven je tips & tricks over hoe jij je kan onderscheiden op de steeds groter wordende arbeidsmarkt. Ze zullen je adviseren op het gebied van personal branding. Wil jij knallen op je volgende sollicitatie, blijf dan op de hoogte van onze masterclasses en like onze facebook pagina.