JobTease

Omschrijving

JobTease is een organisatie die door middel van videosollicitaties mensen aan het werk probeert te helpen. Via JobTease solliciteer je in enkele minuten bij duizenden bedrijven in Nederland. Dit uiteraard in op een positieven en professionele wijze. Je vervangt als het ware de standaard motivatiebrief en cv voor deze prachtige filmpjes over jezelf. Door de slimme vragen en de duidelijke structuur ziet JobTease welke banen voor jou interessant zouden kunnen zijn en zij brengen jou persoonlijke filmboodschap naar verscheidene voor jou relevante bedrijven. 

Hoe de organisatie jou helpt

Door middel van een panel van werkzoekende heeft JobTease zoveel mogelijk irritaties tijdens het solliciteren weg proberen te halen. Door de regelmattige pushberichten en notificaties houdt JobTease jou constant op de hoogte van jouw sollicitatie. Oftewel jij tast niet meer in het duister in die spannende sollicitatieprocedure. 

Wat ze aanbieden

JobTease biedt een app waarin jij jouw persoonlijke video sollicitatie kunt maken zodat jij op die manier die felbegeerde baan kan bemachtigen.