Hete Pepers

Omschrijving

Hete Pepers zorgt dat jij sterk in je schoenen staat en zelfverzekerd kansen weten te grijpen op de arbeidsmarkt. Dat doen ze door jou voor te bereiden op de arbeidsmarkt van vandaag en morgen. Werken in de 21e eeuw brengt unieke kansen met zich mee. Wij helpen jou daar het meeste uit te halen en waar mogelijk je eigen kansen te creëren. Dat doen ze door jouw 21st century skills verder te ontwikkelen.

Hoe de organisatie jou helpt

Hete Pepers zorgt ervoor dat jij voor jezelf de beste uitgangspositie creeërt voor de baan die jij ambieert. Hete Pepers zorgt ervoor dat jij werkt aan jou 21st century skills. Met deze skills bedoelen ze de set vaardigheden die maken dat jij het soort werknemer bent dat ieder bedrijf graag ziet komen of die jonge ondernemer die succesvol inspeelt op nieuwe trends. De vaardigheden zijn misschien niet allemaal nieuw, maar ze zijn wel belangijker dan ooit. We delen de 21st century skills op in een aantal verschillende categorieën. 

Wat ze aanbieden

Trainingen in de volgende 21st century skills:

  • Netwerken: Ruim driekwart van de baankansen worden via netwerken bemachtigd. Wij zorgen dus dat jij sterk staat in je eigen netwerk om makkelijker een voet tussen de deur te krijgen.
  • ICT-vaardigheden: Om efficiënt te kunnen werken en nieuwe ontwikkelingen als eerste te spotten en te beheersen heb je voor iedere baan die je kan verzinnen baat bij een portie ICT-skills. De vaardigheden die je nodig hebt verschillen natuurlijk per functie. Je kan zelf de keuze maken waar je mee aan de slag gaat, wij helpen je er mee op weg.
  • Communiceren: Niet al je collega’s zijn op hetzelfde moment, op dezelfde plek aanwezig. Soms zitten ze in een andere stad, een ander land of spreken ze een andere taal. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor klanten, concurrenten en alle andere mensen waar je in je werk mee te maken gaat krijgen. Hoe werk je effectief samen en onderhoudt je goede contacten? Hoe beter je dat onder de knie hebt, hoe waardevoller jij bent op de arbeidsmarkt.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Je staat aan de start van je loopbaan, diploma op zak en klaar om te gaan, maar ben jij van plan om de komende 45 jaar hetzelfde werk op precies dezelfde manier te blijven doen? Als je jezelf blijft ontwikkelen kom je het snelste vooruit – en blijft werken ook leuk. Nou komt ontwikkeling natuurlijk niet uit de lucht vallen, dus wij helpen jou met de juiste tools om het beste uit jezelf te halen.
  • Ondernemerschap: Nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt brengen nieuwe kansen met zich mee. Die kansen kan je grijpen, maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe. Daar helpen we je mee, zodat jouw kans op succes zo groot mogelijk wordt.