Global Entrepreneurship Week

Omschrijving

Van 17 tot 23 november 2014 vindt de Global Entrepreneurship Week (GEW) plaats. Door middel van lokale, nationale en internationale activiteten brengt de GEW in deze week scholieren, studenten en jonge ondernemers samen. Zo leren zij de ondernemer in zichzelf te ontdekken en worden de innovatieve ondernemers van morgen geboren. De GEW is meer dan alleen een bewustwordingscampagne gesteund door wereldleiders en beroemde ondernemers. Het gaat over het losmaken van ideeën en het doen van wat er nodig is om die tot leven te brengen. Kansen pakken, risico’s nemen, problemen oplossen en creatief zijn. Het belang van netwerken en het leren van mislukking en succes. Denk groot, laat je stempel achter op de wereld. ‘Think outside the box’ en doe het goed(e)! De GEW biedt een kans om op een laagdrempelige manier jongeren te bereiken en hen kennis te laten maken met overheden, ondernemers en organisaties.

Hoe de organisatie jou helpt

GEW staat voor jonge mensen stimuleren. 
GEW staat voor eigen kansen ontdekken. 
GEW staat voor innovatie.

GEW NL wil jonge mensen stimuleren economisch zelfstandig te zijn, door te investeren in educatieve projecten en ondernemerschap. 
Dat is onze missie, dat is waar wij voor staan.

Wat ze aanbieden

In meer dan 140 landen staat de derde week van november in het teken van ondernemerschap. In die week zijn er duizenden evenementen en doen miljoenen mensen mee aan een beweging die verbindingen tussen ondernemende mensen centraal stelt.