De Kandidatenmarkt

Omschrijving

De Kandidatenmarkt  is opgericht in 2012 met als doel;  jonge mensen van 17 tot 29 jaar (met of zonder uitkering) te helpen bij het vinden van werk, stage of een opleiding. Wij zijn de plek waar een baan vinden meer is dan alleen solliciteren. Onze enthousiaste coaches en trainers worden ondersteund door vrijwilligers en stagiaires. Samen halen wij het beste in jou naar boven. 

Hoe de organisatie jou helpt

Door middel van individuele coaching en groepstrainingen bereiden wij jou voor om weer de arbeidsmarkt op te gaan. Door ons grote netwerk bemiddelen wij jou binnen een korte periode naar een werkervaringsplek, werkplek, stage of school. 

 

Wat ze aanbieden

Wie bieden individuele coaching, groepstrainingen en persoonlijke aandacht. Je krijgt hulp bij het opstellen van een top CV en motivatiebrief en pakken daarnaast ook schulden- en andere problemen aan. 

Wij bieden verschillende trainingen aan als motivatietrainingen, presentatietrainingen en netwerktrainingen. Daarnaast krijg je toegang tot een netwerkcommunity, deelname aan netwerkevents en wordt je tijdens speeddates voorgesteld aan werkgevers.  

Deze investering in jezelf doe je voor bemiddeling naar een werkervaringplek, stage, school of een betaalde baan.