De Jonge Krijger

Omschrijving

De Jonge Krijger is hét projectbureau voor jongeren, werk en scholing. Reeds elf jaar actief als specialist in studiekeuze, aanpak voortijdig schoolverlaten en aanpak jeugdwerkloosheid. De nadruk ligt op intensieve individuele coaching en groepstrainingen. 
We leggen huisbezoeken af en gaan samen met jongeren op pad om de juiste opleiding of werk te vinden. Al ons beroepskeuze- en trainingsmateriaal is speciaal ontwikkeld voor jongeren. Kortom, een persoonlijke, actieve en outreachende aanpak.

Hoe de organisatie jou helpt

Ons team van coaches begeleidt jongeren met een persoonlijke aanpak naar scholing en/of werk. Het maken van een studiekeuze, het vinden van de juiste opleiding, stage- of leerwerkplek of de baan die bij jou past! Wat wil jij het allerliefste doen?

Wat ze aanbieden

- Krijger Academie: drie weken training op gebied van talent, inspiratie, vaardigheden, studiekeuze en sollicitatievaardigheden met daarna drie maanden coaching om jouw doelen te bereiken!

- Technipret: Wil jij een opleiding volgen en/of zoek je een (leer)baan in de techniek? Persoonlijke coaching naar scholing en/of werk!

- Geen Jongere Buitenspel: voor jongeren mbo niveau 0-1 en/of niet-westerse achtergrond. We begeleiden je naar een opleiding, baan of combinatie werken-leren.