Beste CV

Omschrijving

Wil je graag een onderscheidend cv hebben waarmee je de kans vergroot wel die baan te vinden? En wil je graag uw sollicitatiebrief verbeteren? Kijk dan op: www.besteCV.nl

Het vinden van een nieuwe baan is vaak niet gemakkelijk, tijdrovend en vaak zelfs een erg frustrerend proces! 
Je wordt regelmatig zonder goede toelichting afgewezen en hebt het gevoel dat ke sollicitaties niet eens serieus worden bekeken. En het komt zelfs voor dat je niet eens een reactie ontvangt…
Je cv (curriculum vitae) en sollicitatiebrief zijn een kleine stap in het gehele sollicitatieproces, echter is het wel een cruciale stap.

Wist je dat?
- HR Managers / Recruiters gemiddeld maar 6 seconden naar je cv kijken;
- 82% van de werkzoekenden geeft aan het lastig te vinden om een goed cv te maken. 86% van de werkzoekenden laat zijn cv controleren door een bekende (familie/vrienden). 

Daarom is het belangrijk dat je cv positief opvalt middels inhoud, structuur én layout. BesteCV.nl is opgericht op je daarbij te helpen.

Wij optimaliseren je cv en/of sollicitatiebrief (in het Nederlands en/of het Engels) op de inhoud, structuur en lay-out binnen 3 werkdagen. Het gevolg:
- Er wordt langer naar je cv gekeken;
- De kans dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek is aanzienlijk groter. 

Hoe de organisatie jou helpt

Jongeren hebben het momenteel zwaar op de arbeidsmarkt. Vaak zijn ze een van de meer dan 100 sollicitanten en met een beperkte werkervaring is het extra lastig om jezelf te onderscheiden. Wij helpen jongeren door de inhoud en structuur van hun cv te verbeteren, maar zeker ook de presentatie. 

Wat ze aanbieden

- CV’s maken

- Linkedin aanmaken/verbeteren

- Sollicitatiebrieven schrijven