ICT Vaardigheden

Om efficiënt te kunnen werken en nieuwe ontwikkelingen als eerste te spotten en te beheersen heb je voor iedere baan die je kan verzinnen baat bij een portie ICT-skills. De vaardigheden die je nodig hebt verschillen natuurlijk per functie. Je kan zelf de keuze maken waar je mee aan de slag gaat, wij helpen je er mee op weg.

Microsoft Office is onmisbaar op het werk (en handig voor thuis) en daarom hebben wij de Microsoft IT Academy tool waarbij je nog meer over de programma’s (Word, Excel, Powerpoint en Office) van Microsoft Office kan leren. 

Bij veel banen kan het van pas komen als je wat van programmeren afweet, omdat je daarmee bijvoorbeeld collega’s of of de techniek die je gebruikt beter leert begrijpen. Daarom hebben wij voor jou een tool geselecteerd waarbij je de basis van een aantal programmeertalen kan leren.

Van welke ICT vaardigheden maak jij veel gebruik en welke zou je nog graag willen leren? Zet het in de reacties hieronder!

Gerelateerd

Toolbox
Vacatures
On the road
Check onze
Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.

Programmeren
Microsoft IT Academy
Microsoft YouthSpark

Reacties

Als ik inlog bij de Microsoft IT Academy toolbox krijg ik de melding dat het abonnement verlopen is. Kan ik hier nu wel of niet (gratis) gebruik van maken?

ik zou willen leren powerpoint en office

Myriam, heb je de Microsoft IT Academy uit onze toolbox geprobeerd?

Reageren

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen gebruik om een persoonlijk reactie te sturen.