Inzendingen naar dit formulier zijn gesloten.

Hete Pepers: Rotterdam

Plaats

Rotterdam

Datum

26 sep 2014 - 12:30

Hete Pepers streek 26 september neer in de prachtstad Rotterdam. Het evenement was bedoeld om jonge werkzoekende in contact te laten komen met hun innerlijke 21st century skills. Door verscheidene sollicitatieworkshops en tips&tricks rondes zijn er vele met hernieuwde energie uit Rotterdam vertrokken.

Naast dat het evenement zorgde voor verse 'baanzoekenergie' was het ook een buitenkansje om je netwerk te verbreden. Oftewel het evenement was een groot succes, wil je weten hoe het evenement was door de ogen van een van de bezoekers? Check dan de blog van manuel! Wil je zelf ook bij een van onze evenementen zijn of aan de slag met je 21st century skills check dan de toolbox!

 

 

Reacties

Ik heb al bij daze evenementen aangemeld. Ik wil graag weten dat ik van daze evenementen een baan kan vinden? Of kan de weg naar een baan vinden?
bedankt,Yemane

Hi Yemane, wat vond je van het event in Rotterdam? We kunnen natuurlijk nooit garanderen dat je een baan vindt, maar we doen ons best om de stap zo makkelijk mogelijk te maken. In Rotterdam hebben een aantal deelnemers inderdaad een plek gevonden bij bedrijven die daar stonden. Jij ook? Vertel!

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen gebruik om een persoonlijk reactie te sturen.