Events terugblik

Hete Pepers is tegen het einde van deze zomer een half jaar onderweg. Op 26 maart trapten Mirjam Sterk, Edwin Hageman en de voorzitters van NJR, CNV Jongeren en FNV Jong het project af. Op de kick-off in het hoofdkantoor van Microsoft Nederland hebben we natuurlijk onze plannen uit de doeken gedaan, maar er werd meteen ook volop genetwerkt, er was volop ruimte om kennis te maken met de CEO van Microsoft Nederland en om te ontdekken hoe Het Nieuwe Werken er in de praktijk uit ziet. Was je er bij? Tag jezelf op onze facebookfoto's en als je het gemist hebt kan je bijvoorbeeld hier of hier nog wat meer sfeer opsnuiven.

Van daar uit is Hete Pepers door getrokken naar Amsterdam, naar het ALLER leukste carrièrefestival van Nederland! - Try Before You Get The Job. Één grote verzameling van inspirerende mensen en initiatieven. Terug kijken kan hier!

In Velsen trokken we een voetbalstadion in om het grootste Hete Pepers event tot nog toe te kunnen hosten. Meer dan 300 jongeren uit de arbeidsmarktregio Zuid Kennemerland kwamen verspreid over de middag naar het Tata Steel Stadion van Telstar om daar in contact te komen met misschien wel hun toekomstige werkgever. Onder hen ook Tom en Carmen, die in deze video vertellen over hun ervaringen van die dag.

Drie weken later, op de valreep van de zomervakantie waren de laatste twee Hete Pepers events voor de zomerstop. Donderdag 3 juli was Almere aan de beurt waar ongeveer 100  leerlingen van ROC van Flevoland MBO College Almere direct na hun diploma uitreikingen hun eigen kickstart op de arbeidsmarkt kregen. Marieke gaf één van de workshops en schreef daar een blog over. Een dag later was Den Haag aan de beurt. Bij de SER, waar de kopstokken van de arbeidsmarkt normaal bij elkaar komen hield Hete Pepers nu huis, samen met De Broekriem, De Maatschappelijke Broedplaats en Ready4Work070. De gelukkigsten die dag waren ongetwijfeld Nisha en Roséanne, zij wonnen allebei een CEO for a Day bij Microsoft Nederland.

Alles bij elkaar zijn er al meer dan 750 jonge baanzoekers op de Hete Pepers events geweest om te werken aan hún 21st century skills. Hete Pepers zorgt er voor dat zij sterk in hun schoenen staan en zelfverzekerd kansen weten te grijpen op de arbeidsmarkt. Voorbereidt op de arbeidsmarkt van vandaag en morgen. Werken in de 21e eeuw brengt unieke kansen met zich mee. Wij helpen jou daar het meeste uit te halen en waar mogelijk je eigen kansen te creëren. Ook aansluiten bij een van onze events? Kijk waar Hete Pepers binnenkort is en schrijf je in!

Gerelateerd

Home
Vacatures
On the road
Check onze
Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.

Reacties

Reageren

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen gebruik om een persoonlijk reactie te sturen.