Communiceren

Niet al je collega’s zijn op hetzelfde moment, op dezelfde plek aanwezig. Soms zitten ze in een andere stad, een ander land of spreken ze een andere taal. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor klanten, concurrenten en alle andere mensen waar je in je werk mee te maken gaat krijgen. Hoe werk je effectief samen en onderhoud je goede contacten? Hoe beter je dat onder de knie hebt, hoe waardevoller jij bent op de arbeidsmarkt. Zo kan je bijvoorbeeld met Skype heel gemakkelijk collega’s, klanten of wie-dan-ook spreken als je niet bij elkaar in de buurt bent.

Communiceren is daarnaast heel belangrijk voor het ozpetten van een goed netwerk. Wij zorgen dat jij sterk staat in je eigen netwerk om makkelijker een voet tussen de deur te krijgen en we maken het solliciteren daardoor net een stapje makkelijker. Zo kan je met de ePortfolio op een handige manier in beeld brengen wát jouw (werk)ervaring is en waar je goed in bent. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om in één klap door alle vacatures in Nederland te zoeken naar de baan die bij jou past. Ook hebben we een aantal sollicitatietips voor het maken van een sollicitatiebrief en cv, zodat je een goede eerste indruk maakt. Wil je werken aan je netwerk? Kom dan vooral ook naar de events van Hete Pepers!

Heb jij wel eens een blunder gemaakt tijdens je sollicitatiegesprek? Deel ze hieronder in de reacties!

Gerelateerd

Toolbox
Vacatures
On the road
Check onze
Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.

Basics: Op gesprek
Basics: Onderhandelen
Skype
ePortfolio

Reacties

Bij mijn eerste sollicitatiegesprek vroeg ik meteen wat mijn loon zou worden.
De leidinggevende begon te lachen en zei daarna: 'Ik kan wel merken dat het de eerste sollicitatiegesprek is. Je vraagt niet in het eerste gesprek wat het schuift. Dat doe je pas in het tweede gesprek'.

Hey Sara, speel de sollicitatiegame uit onze toolbox eens. Of kom eens naar een event van ons, daar helpen we je ook graag op weg om je gesprekken zo goed mogelijk aan te pakken.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen gebruik om een persoonlijk reactie te sturen.