Afstudeerder van het jaar 2014!

Adzuna is op zoek naar de Afstudeerder van het Jaar 2014. Op nieuwe startersfuncties wordt vaak door honderden afstudeerders gereageerd. Dat is een forse concurrentie. Daarom wil Adzuna afstudeerders van dit jaar een gelegenheid geven om zich te onderscheiden. Er is heel wat aanstormend talent dat wordt klaargestoomd op de universiteiten en hogescholen van ons land. Dat talent wordt met deze competitie in de schijnwerpers gezet.

De verkiezing is open voor iedereen die dit jaar is afgestudeerd aan een universiteit of hogeschool en iets bijzonders heeft gepresteerd tijdens de studietijd. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van studieresultaten, bestuurswerk, sport, kunst, muziek, ondernemerschap of reizen.

Voor de winnaar is er een incentive van €1.250 cash, wordt er een stage bij een topwerkgever in Londen (o.a. L’Oreal, Sony & eBay) en een CV mentor sessie met een topondernemer uit Nederland geregeld!

Wat moet je doen? Beantwoordt een paar simpele vragen over jezelf waarin je aangeeft waarom jij in aanmerking moet komen voor de hoofdprijs.
Wil je mee doen? Dat kan, de inschrijving is open tot en met 22 augustus, kijk op de site van Adzuna om mee te doen.

Adzuna is een zoekmachine speciaal voor vacatures in Nederland en biedt inmiddels een overzicht van meer dan 50.000 vacatures. Als je wil weten of jouw volgende baan daar tussen zit kijk je gewoon even op de vacaturepagina van Hete Pepers, vanaf nu kan je daar ook via Adzuna op zoek naar een baan.

Gerelateerd

Blog
Vacatures
On the road
Check onze
Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.

Reacties

Reageren

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen gebruik om een persoonlijk reactie te sturen.