21st-Century Skills

21st-Century Skills staan centraal in Hete Pepers, maar wat zijn die 21st-Century Skills eigenlijk? IT-Randsteden, het trainingsbureau dat als partner van Hete Pepers op onze events een belangrijk deel van onze trainingen verzorgt ging met die vraag aan de slag. Het resultaat is een serie uitgebreide interviews over de uitdagingen van werken in de 21e eeuw. De conclusie: 21st-Century Skills zijn voor iedereen van belang en worden vaak al gebruikt zonder dat men het echt beseft.

Wil je weten hoe 21st-Century Skills worden gebruikt in Het Nieuwe Werken en hoe ze worden opgenomen in het onderwijs en de praktijk, lees dan de verhalen van de 5 mensen die zij hebben gevraagd naar hun ervaringen. De volgende mensen komen aan het woord:

Edwin Hageman werd in 2013 algemeen directeur van Microsoft Nederland en dompelde zich met veel genoegen onder in Het Nieuwe Werken, waar deze organisatie een voorloper in is.

Wim van Vliet adviseert scholen over de technologie die beschikbaar is om het onderwijs in 21st Century Skills mogelijk te maken en te laten aansluiten bij wat het bedrijfsleven vraagt.

Op de basisschool van leerkracht Roy Schaaper is de omslag naar Het Nieuwe Leren vanuit het team zelf opgestart.

Peter Criellaard ontwikkelde een nieuwe MBO-opleiding voor Zadkine waar de studenten nu weer met plezier naar school komen.

Cees-Jan van der Meer en Richard Meijer van IT-Randsteden geven trainingen aan volwassenen waardoor ook zij om kunnen gaan met het Nieuwe Werken.

Jij  kan natuurlijk ook aan je 21st-Century Skills bouwen, kijk in onze toolbox om meteen aan de slag te kunnen.

Gerelateerd

Blog
Vacatures
On the road
Check onze
Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.

Toolbox

Reacties

Reageren

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen gebruik om een persoonlijk reactie te sturen.